Friday, March 4, 2011

Alhamdulillah syukur...~

happy dance Pictures, Images and Photos



Alhamdulillah...
hepi sangat rini..
nape???
sbb...da lulus ujian jpj untuk kelas D...yipppiiiii!!!!!!!
b4 test td mmg sgt3 gile nye nervous la..
smpai rase nk termuntah..huhu
seb bek ad gula2...
risau sgt3 sbb kalo nk diikutkn, masa blaja xcukup...
7 jam je blaja....patu seminggu xbwk kete, da test jpj..
wuuuuu...mmg jantung rse nk meletop bile tgk muke2 jpj sekalian...
ganas2 la dorg tuuu..huhu
blom start ag sorg jpj pompuan tu da jerit kat budak2 ni suh cepat...
aiiii..xmsuk kete ag da gabra.....
dapat lak giliran ke 54..
pergggggghh...lame gile nk kne tggu,,
tu yg smpai nk trmuntah tu..hahahaha
akhirnya after penat menunggu..giliran pon sampai!!! cuak3...
wat bahagian 2 lu..litar..
alhamdulillah...sume lepas...
then smpai giliran untuk jalanraya,..
waaaaaaaa takutnye time tu..
pakcik jpj badan besar, misai tebal + pakai spek itam lak tu..nmpk sgt menakutkn ok..
msuk2 kete, ak bg salm...die jawab..
aaaaa sore die pon menakutkn...
pas cek2 kete sume, jalan...
alhamdulillah jugak sumenye ok....
n pakcik tu seorg yg lawak upenye...
dok bersembang jela ngan die smpai ilang nervous..haha
tenkiu so much la pakcik...
lg satu pakcik ni mmg baik..
siap bg order lg bile nk msuk lorong lain, bg signal n u-turn..
terbaik la pkcik!!! hahaha
so, dont judge a book by its cover...
nmpk je garang~~ saje nk psiko..
tp sgtla baik...ngeeee
mlm ni leh tdo ngan tenang..
yippiii...
ok, bye sume...=))

Sunday, February 13, 2011

exam mid sem!!

hi sume...
xdapat lg nk upDate Blog coz esok exam!!!
huhu..takotnye..
lecturer ckp course tu susa nk score..hmm
trpaksala bersusah pyh untuk paper ni wlaupn mid sem je..
SBB Final semestinyer lg susaa...wuwuuuuuuuu...
wish me luck everyone!!!

Friday, February 11, 2011

sayer masih malas!!

ok kawan2..
da lame sungguh xhapdet miss blog nie,
smpai ade makcik merah jambu tu suh cepat2 hapdet..
hahaha..
skang mmg sgt2 mls nk menghapdet2 ni..t da rajen gerenti i hapdet bnyk2 k..ngeeeee
sabau2..dtmbh lak ngan xbape nk sihat skang ni...
xlarat den nk ngadap laptop lame2..
huhu...
pape pn lam sehari dua ni la br blog ni akn dihapdet smule k...hehe


Tuesday, January 25, 2011

ohhh MaMa, sayerr Mau PuLANg..~

excited egg Pictures, Images and Photos

Excited dance Pictures, Images and Photos

so excited! Pictures, Images and Photos

jump excited Pictures, Images and Photos


B S Excited Pictures, Images and Photos



OK...skang aku terasa mau melompat mcm bnda2 kat atas tu!!! haha... why?? sebab...esok mau pulang ke kampung halaman!!! yippiiiiii....

spanjang aku skolah aku xpnah homesick tp sejak masuk universiti ni...menjadi2 lak homesicknye...uhu..maybe sbb tekanan keje yg melampau menyebabkan aku dr xhomesick jd homesick..

keje pe yg smpai tertekan tu?? hurrmmm... yela,segala esaimen2,lab n tesis.. Lab untuk tesis xabes2 ag..wuuuuuuuu~ bar ku tau macam mana bergelar student tahun akhir..saaaaaaangat penat!! kadang2 cuma curi2 masa untuk bernafas...(huh! btol ke??)

skali skali bila dapat cuti balik rumah cmni mmg saaaaaaaaaaangatla hepi...melompat2 aku ha..haha.. aku rindu family aku n kucing2 aku...huh,kucing2 aku pon mesti rindu aku...
harap2 perjalanan pulang aku besok xdek pape masalah n aku selamat smpai ke destinasi...
KUANTAN!!! HERE I COME!!!
ngeeeee...~

p/s: SELAMAT BERCUTI SUME!!!! [Pada yang cuti jela...ehehe]


Saturday, January 22, 2011

APabILa sAHAbat mEnjADi CinTA~

Sweet Couple Pictures, Images and Photos
ok..perkara ni da biasa kita denga..btol x?? btol kn..ehe.even dikalangan kawan2 aku, ade jugak beberapa org yang akhirnya bercinta dengan sahabat sendiri..macammana dikatakan bercinta ngan sahabat tu?? xke b4 bercinta,mestila bersahabat..kn2..haaa..,kat sini maksudnya,apabila kita jatuh cinta ngan kawan baik kita sendiri,kawan yang da lama knal,sentiasa disisi kita tp xpnah terpk untuk satu hari menjadi pasangan kekasih..boleh ke sahabat menjadi cinta?? ok,banyak sebab kenapa persahabatan itu akhirnya boleh menjadi cinta..antaranya:

    • kerana kita da rasa selesa bersamanya sebagai sahabat..da kenal untuk jangka masa yang lama,xde rasa takut, was was, sbb xmungkin sahabat suka2 hati nak permainkan perasaan kita kn... blushing Pictures, Images and Photos
    • kerana kita rasa dia dah kenal kita dan memahami kita, xpayah kita nak hipokrit tentang sikap kita n xpayah nk cover2..die menerima kita atas siapa diri kita sebenarnya..
    • kerana dia selalu ada bersama kita berkongsi cerita, suka dan duka..melayan kita time kita bosan... kissing emoticon Pictures, Images and Photos
    • dan lain2..haha
    im in love with my bestfriend Pictures, Images and Photos
    jatuh cinta dengan sahabat baik memang kadang2 berisiko..bilekah time yg berisiko tu?? ok,macam ni..
    ble kte jatuh cinta ngan sahabat baik kita,sgt3 susah untuk kte bagitau kat die kn..kte risau,ape lak ckp die nt..cute eyes emoticon Pictures, Images and Photos kalo die berbesar hati terima kita mmg xde masalah tp bile die xde ati ngan kte n menolak cinta kita,tu yg jd masalah...kita mesti rase malu n die mesti rase serba salah then perhubungan sahabat tu mula jd kekok n xsebaik dulu...tp bg yg wat xpeduli je,n leh berkawan cam biase mmg Alhamdulillah la..

    ok,tu cte bru mula2 nk ckp sume..bile da bersama sebagai kekasih,sepatutnya dorg akan lbh bahagia n selesa la kn..cam sbb2 yg aku ckp kat atas tu...tp, kadang2 ad org yg xleh terima kejutan budaya cmni..haa..die rase len plak ble da jd kekasih tu..lame2 gaduh n putus...bile putus yg xbest tu..dahla die kwn baik kite then bile ptus da brmasam muka...kalo xbermasam muka pn,hubungan sahabat yg baik cam dulu tu da xde lagi da...tros jd cam org asing,kalo still boleh brkawan pn mesti da jrg2 nk brsembang cam dulu2 kala..rase kekok tu still ade...curious bunny Pictures, Images and Photos

    so, bagi yang bercinta dengan sahabat baik sendiri..harap2 hubungan anda sume berkekalan smpai bile2 taw..ehe..bg aku,org yg bercinta ngan kawan baik sndiri ni sgt sweet...Huhu Pictures, Images and Photos cam dlm muvie2 cinta tu..hehe..bagi yg memendam rasa cinta kat sahabat baik sendiri,jgn takut untuk meluahkan..kalo diterima kn sgt3 seronok...tp kalo ditolak,jgn sedih2...ingat,kte still ad die sebagai kawan terbaik kita..jgn sesekali tgglkn hubungan persahabatan yg baik tu...okey..=)
    lesbians Pictures, Images and Photos

    Friday, January 21, 2011

    SeLamaT pENGanTin BaRU zAquan ADHa n Ayu RaUDHah~




    akhirnya mereka selamat diijabkabulkan..
    selamat pengantin baru
    n semoga berkekalan...~

    kredit gamba kpd utusan,berita harian n mstar online..lagi berita kat sini, sini, n sini....

    p/s: jgn ikot jejak langkah si kembar n iparnye sudahlaaaa...oppsss!!

    FILEM KARAK!! Takut lalu jalan KARAK malam2....wuuuuuu~~


    ok..filem ni bertajuk KARAK-Laluan Puaka yang diarahkan oleh Yusry KRU.. Tapi xsure la tarikh sebenar filem ni akan ditayangkan. Rasenye lambat lagi sebab trlmpau bnyak muvie yg beratur menanti waktu tayangan.. tapi yg pntg still lam tahun 2011 la..Filem KARAK ni adalah bergenre seram.. dari yang aku nmpak melalui trailer,cite ni mmg seramla..dengan hantu nyanyi lagu "hujan ooo hujan... ", n volkswagen kuning yg femes d amos tu.., hantu penanggal (antu yg ade kepala je tu..).. Mrs Flamehead smiley Pictures, Images and Photos aku sebagai peminat filem2 seram haruslah dengan xsabarnya menanti tayangan filem ni.. aku harap filem ni mmg bestla sbb aku ad mind setting yg menyatakan asal KRU wat je,mesti kreatif..aha.. macam Filem MERONG MAHAWANGSA..Fuhhh..tu pon aku xsabar nk tengok...ala2 cite cina perang2 tu..trailer die sgt mantap..disebabkan aku dok kuantan, n aku blaja d bangi...so aku mmg lalu lah highway karak tuuu..hmmmm..seraaammmmmm...tp salah sorg pelakon adalah shahir af8!!! boleh ke die berlakon...?? tgk jela ye..ehe
    cite ni mengisahkan tntang 4 org sahabat nak blk kuantan after jln2 d KL..biase la jln tu kdg2 jam..so dorg amik keputusan kua dr highway n ikot jalan lama pekan karak..then......brmula la segala kisah2 yg xmenyenangkan anda untuk duduk..haha.. bwh ni sikit info sal cite ni..n ak msukkan skali trailer untuk filem ni...enjoy!!! ehe..

    pengarah: Yusry KRU
    Penulis (cerita asal) : Norman KRU

    Sinopsis:
    Based on urban legends and other chilling sightings along the Karak highway, ‘KARAK’ is KRU Studios’ maiden foray into the realm of horror films and is helmed by acclaimed director, Yusry Abdul Halim.

    Four college students are heading back to Kuantan after a night out in KL, when they are caught-up in a massive jam along the Karak Highway.

    So as to make it back for their classes the next morning, they decide to exit the highway and continue their journey along the old trunk-road…. not knowing that this decision will change their lives forever.


    video

    Thursday, January 20, 2011

    APabila Niat mENjadi LAen....WaNG mENJadI maNGSa~

    aihh..bercakap soal niat ni kn..pernah x korang niat cam lain,tp len yg korang wat??haa..td aku p hentian kajang untuk beli tiket balik raya cina t..aku pon berniatla xmo belanja duit aku selain dr makan n tiket SAHAJA. lagipon duit da tggal ciket..t nk praktikal ag,beli baju dinner lagi...waaaa..HARUSLAH berjimat!! tapi td....tergugat jugak akhirnya niat asal tu...tiket da beli.,makan pon sudah, then saje2 je masuk kedai baju nk tengok2..duit lam poket tggal 3ringgit je padahal..haha..tapi mata ni NAKAL btol la..tersangkut n jatuh cinta lak ngan satu baju kemeja ni..Biase aku xlayan ngat kemeja2 ni..tp ntah td mata aku sakit kot,xpon saje nk tukar taste..haha..xpasal2 terpikat lak ngan baju kemeja..so,nak xnak p la kuakan duit.kalo x,cne nk bayar ngan 3ringgit jek..
    oh!!duitku menjadi mangsa kenakalan mataku!!
    huhuhu...xpela..tp,cantik jugak kemeja tu.selama ni aku xberani pon nk try pakai baju warna2 camni..tp memandangkan mata aku ckp cntik,aku pon try2 ajela...hehe..nk tengok??? ok..tgk bawah ye...hihihi..


    xnah terpk nk beli kemeja kaler2 cmni..


    fitting room..ehe..nmpk gemuk sbb pkai bj dua lapis...

    ok..tu jela...ngeee~

    p/s : len kali kalo kua xleh bwk kad bank ni..hmmm..


    Wednesday, January 19, 2011

    2.8 Juta Lam mase 5 hari????

    RM2.8 JUTA dlm masa 5 hari adalah satu jumlah yg sgt bnyaaaakkk yee...
    kalo keje smpai tulg belakang bengkok pon ntah bile br ley dpt kumpul duit sebanyak tu..
    hmmmm...NI la kutipann filem khurafat stakat ni...
    mesti syamsul n bapaknye tersenyum lebar memikirkan jumlah keuntungan keseluruhan yg bakal dorg dapt..
    aku bukak page GSC pon, yg mengungguli carta d tmpat pertama adalah filem khurafat.. so,leh bygkanla sambutannye mcm mane kn...
    Hantu kak limah pun nk dpt 2.7 juta memakan masa 7 hari...tp aku xtau pulak skang da bpe kutipannye...hehehe..
    aku da wat review aku sal cite ni kn..ni just nk gitau kutipan skang je...ngeeeeee..tp ritu ak xbg gmba sgt kn...haaa..bwh ni gmba2 die...enjoy!!! haha






    p/s: serammmmmm.....



    aPabiLA KeGLAMORan PeMAIn bOLa sEpak MaLAYSia MenGALahkAN arTis!!

    Rini pemain2 bola Malaysia dah mai UKM untuk sesi autograf n amik gamba..
    hmm...mule2 ngatkan nk amik poster dorg tp kne beli la plak..
    2 ringgit wooooo...
    hmmm,pe salahnye bg free kn..kn...
    xpela,aku xbeli pon..malas!
    haha..act,aku xla minat bola..aku p ni n amik gamba atas dasar nk menjeleskan adik aku je..wakaka..tu je niatnye..ngeeee..
    skali pegi,mak oooiii ramainye org...
    bile sesi autograf start je sume berebut nk amik autograf..
    aku siap ad nmpk org bagi baju suh sain autograf..wah..wah..kalo aku,sayang oi baju aku..hahaha
    nape aku cakap dorg lg glamor dr artis???
    sebab...bile sixth sense datang ritu,xla ramai sgt berebut nk amik autograf n gamba..
    ni bile mereka2 ni dtg je..fuhhhhh..berebut!!!!
    sape yg berebut??
    adatla kn,mestila perempuan2 yg berebut smpai tolak2...kalo lelaki yg berebut,dah semacam la plak..ngeee
    tapi xsangke lak aku dah jadi org pertama dpt amik gamba ngan dorg!!!
    eh..aku xberebut k..aku duk tepi je..
    tp da nasib dorg pggil org yg duk plg tepi untuk bergamba lu..haha
    segan tuu..sume org duk pndg..sakit mate aku bnyak ngat flash..hehe
    tp yg plg sportg mestila safiq rahim..sesi bergambar xstart ag pon,die releks je berdiri nk amek gmbo ng org sbelah2 die..aha...yg len pon ok..tp duk kat kwsn same je...safiq siap jalan2 ag..hehe
    ok,aku da xsabar nk tunjuk gamba2 kat adik laki aku..hahaha..
    bawh ni ade la sket gamba..tp sbenanye bnyk agi..berpuluh2..haha..
    xlarat la den nk uplod bnyk2...
    k...dats all..heee..



    ready nak nyanyi negaraku..haha..

    haa..ni name die razman...

    yang ni pulak kapten..safiq rahim..beliaulah yg plg sporting antare yg len..ngeeee

    ditepi tu gmba safee sali tp malangnye die xdapat hadir.....

    62148....
    .
    kami2 satu geng ngan safiq rahim yg sporting!!

    erkk..no 4 tu pndang ktorg laaaa..hmmmmmmm..

    kamilah org first dpt amik gamba..weeeee

    Monday, January 17, 2011

    SUBHANALLAH!!! Penangan Khurafat..


    biasenya aku akan teragak2 untuk tgk cite melayu..
    melainkan bile denga ramai org komen yg cite trsebut best...
    pastu ak pon pegi la tgk khurafat ni..
    fuyoooo...nk gugur jantung aku..
    bagi aku ni filem melayu paling seram yang aku pnah tgk..
    bnyk part yg mendebarkn..gile2 la..
    sape2 yang ade sakit jantung tu pk la berpuluh kali dulu kalo nk tgk..
    sbb cite ni mmg btol2 seram...xtaula kalo aku je yg rase seram..
    tp pada pengamatan aku,satu panggung yg full ngan manusia2 penuh ngan jeritan..haha
    so fhm2la keseramannye kn..ehe
    bnyk persoalan timbul part awal2 cite ni...
    mcm2 conclusion ak wat spnjg cerita tu..
    last skali baru trjwb segala prsoalan aku...
    aku p tgk cite ni ngan si dia...
    aku yg tgh terkejut sbb bnda tu kua depan mata tetiba tergelak..
    ahaha..nape??
    sbb si dia ni kununnye berani sgtla tgk cite ni...
    die gelakkan aku sbb takut..
    pastu smpai satu part tu,ak trkejut so tros pndang die...
    tp die lg trkejut drpda aku smbil terbukak luas biji matanya n menyebut
    SUBHANALLAH!!!
    sambil juga mengusap dadanya tnda terkejut yg amat sgt..haha..
    tula...mula2 tunjuk berani kunun...hehe
    tp aku mmg sarankan kat sape yg lom tgk lg supaya tgkla cite ni..best2...
    msg yg nk disampaikn oleh filem ni mmg sampai..
    part aku plg ingt skali time die dukung mayat..aha..
    len2 korang tgk sndiri k...
    pelakon2 cite ni rasenye korang pon tau kot..
    Syamsul Yusof, Liyana Jasmay, Sabrina Ali, Fauziah Nawi, Salina Saibi, Mariani, Zendy Rosman, Latif Borgiba, A.Galak n ramai lg laa..
    so..ramai2 p tgk ye..hihi...

    Saturday, January 15, 2011

    Mud Bertukar heppi yippiiee!!!

    hi everyone..
    maybe ad yg trtanya nape mud aku tetibe hepi lak ni kn..
    ehehe..
    ad beberapa sebab..
    antaranya..baru pas borak pnjang ngan mak n adik..
    rindu mereka..hehe
    then sbb dpt denga suara kucing kesayangan..lega rasenye..
    then da tentula sbb dpt berita gembira dr mak...
    selepas beberapa mggu risau mengenangkn tmpat praktikal..
    akhirnya makmal veterinar kuantan dengan terbuka hati menerima diriku ini..hehehe
    hepppiiiii....
    wat masa ni ak brpegang pada tmpat tu..
    tp kalo pasni dpt offer yg better,bolehla pilih2..ehe..
    ok..nk smbung wat kromosom nie..
    fuhh..lg separuh..sbr2..

    Friday, January 14, 2011

    Mata Juling,Pinggang nak Patah..

    HUWAAAAAAA...
    Lenguh satu badan menyusun kromosom...
    mata sakit tengok kromosom kecik2 yang banyak..
    brtambah juling mata bile kne susun kromosom ikut grup n nombor die..
    kepala pon berat jadinye..
    tangan n jari jemari ni da letih duk gunting n tampal kromosom...
    leher ni pon lenguh ayik tunduk je nk susun kromosom..
    pinggang cam nk patah duduk lame2..
    kepanasan sbb kne slowkan kipas untuk susun kromosom..
    kalo x,kromosom berterbangan then ilang..
    huhuhu...
    BANYAKNYERRRRRRRRRRRRRR....
    Tgk gmba2 bwh ni ye...



    ni la kromosom manusia yg perlu disusun..kne gunting satu2 then susun..huuu..leceh..


    nk kne susun mcm ni la..ikut nombor die..susaahhhh..ingt senang ke ha???


    ni tgh wat..berusaha mnyusun..susah sbb kne ikut band/jalur2 die...kne pasangkn n susun..tp tgk jela kromosom yg die bg..xbpe clear jalurnye tu..tu yg wat susah nk susun...hurmmmm


    bukn satu je tau..ade 12 set yg nk kne susun..huuuuuu...ni amali genetik manusia n perubatan..
    leceh kn?? huhu...banyakkkkkkkkkkk sgttt...


    hmm..mesti ade yg ckp..
    "alaa senang je susun..budak tadika pon leh susun.." fuhh..menyirap beb denga..
    try la kalo rase senang sgt tu...huhu
    lupe lak nk ckp..lepas susun tu kne cr ape masalah kt kromosom so dpt detect ape penyakit bg org yg membawa kromosom ni...haaa..ingt senang ke ha?? fuhh..rilek2..cool..
    bukn pe..ak trdenga ad org yg xtau pape sal ni sng2 ckp cam yg aku tulis kat atas tu...2 yg geram tu..hmmmmm...

    ANUGERAH TUHAN..~

    Kadang-kadang,aku terfikir..
    kenapa aku terlampau sensitif dengan hal melibatkan binatang..
    aku suka kucing..
    tp bukan kucing je yang ak sensitif..malahan sume binatang yang ada kat mka bumi ni..
    mesti korang tertanya,sensitif yang macam mana??
    maksud aku...
    kalau binatang2 tersebut mati..aku sangat sedih... crying smily Pictures, Images and Photos
    rini terbaca kat newspaper, gajah mati dlanggar lori kat lebuhraya..
    terus mata ak berlinang..
    mungkin aku terlalu berfantasi dengan binatang..
    aku bayangkan gajah yang tersesat ketakutan kat lebuhraya..
    then dilanggar lori..sdihnyaaa...huhu.

    . Elephant scared Pictures, Images and Photos


    n aku bukn sengaja membayangkn kesakitan binatang2 tu..
    tp dengan automatiknye ak akan terfikir saat2 kematian binatang tu..
    n dgn xsengaja jugak aku menangis..
    ini tindakan refleks yg kadang2 ak pon xleh kawal..
    air mata jatuh dengan sendiri..
    sebab aku fikir, binatang tak berakal macam manusia..
    tu yang menambahkan rasa kasihan aku kat binatang..
    hati aku mmg btol2 rapuh bile melibatkan kematian binatang,,,
    aku akan teringat smpai dua tiga hari..
    tapi bila melibatkn kucing aku sndiri,rasa tu lebih parah...
    berbulan2 untuk aku lupakan..
    aku sangat rapat dengan kucing2 aku..
    tapi aku xdapat nk brdampng selalu...
    so..adik aku n mak aku yang jaga kat rumah...
    kdg2 aku jd takut bila adik aku kol..
    aku tau kalo die kol..mesti pasal kucing..
    kcing mati...kucing xnk mkn..kucing....mcm2 lg..
    aku takut untk trime berita buruk tntg kucing aku...
    bile adik ckp kucing mati..
    aku buat2 ok je..aku gelak smbil salahkn adik xjage kucing btol2..
    tp hakikatnye..lepas letak telefon..,
    aku akan menangis teresak2...smpai berbulan2 aku teringat.. crying girl with cat Pictures, Images and Photos
    bukan aku sengaja...aku pun xtau kenapa hati aku sensitif macam tu..
    ramai org tanye..
    kenapa sensitif dengan binatang? abistu kat manusia xde perasaan ke??
    aku bukan xsensitif dengan hal melibatkan manusia..tp ikut kes la..
    kalo baby kne buang..org kne bunuh..aku sedih..sbb tu bukn salah dorg..tp bile manusia cedera, ramai yg datang membantu..tapi bila melibatkan binatang,
    kdg2 binatang tu terbiar macam tu..kalo da dilanggar,dengan nyawa2 ikan(still hidup lg la..) pon jarang ad kes yg org hntar ke klinik haiwan..dibiarkan binatang tu mati je tgh2 jalan the digilis lg ngan kenderaan lain..
    oppss..aku sgt sensitif..sory la aku emosi sket bab ni..skarang ni pon berlinang2 da air mata aku..baikla aku stop kat sini dulu sebelum ak jadi lebih emo..huhu.. aku anggap ni sebagai anugerah Tuhan untuk aku walaupun kdg2 berat untuk memikul rasa dihati bila hal2 yg melibatkan binatang...aku slalu trtanya2 ngan diri sendiri..kenapa ak sensitif macam ni..then jwpn plg tepat stakat ni adalah perasaan sayangkan binatang ni da dianugerahkan oleh Tuhan pada aku..xperlu aku nak meragui perasaan aku lagi...






    Thursday, January 13, 2011

    LelAki ni..SuSahLaa NK bG aDIah!!!!

    hellow..
    disini sayerr ad satu kemusykilan..
    hurmm..pe adiah yg plg seswai nk bg kat lelaki erk for BiRTHdAY..
    Smiley Presents Happy Birthday  Sign Smiley Smilie Emoticon Animation Animated Gif Pictures, Images and Photos
    lelaki ni sbenarnye,
    COMPLICATED ke..or terlampau SIMPLE?? Confused Smiley Pictures, Images and Photos
    pape pon,dua2 tu 'menyusahkan'..
    oppss jgn salah faham!! menyusahkan tu buknla mcm membebankn..
    tapi lebih kepada kecelaruan otak kat pompuan yg nk memberi hadiah..
    teringat lak,cuti ritu..birthday adik laki sayerr,
    then girlfwen die bg rabbit bear..ahaks.. swift hear rabbit Pictures, Images and Photos

    comel je kan..cam rabbit atas ni..hehehe..
    tp die pegi bg kat adik bongsu sayerr je rabbit tu...
    kunun xmacho la laki pegang bear ni..
    hummmmmmmmm...
    bg sayerr,xkesah pon kn nk bg bear..
    lelaki je ego cam segan2 malu kucin la kununnye nk pegang2 bear ni..
    tp tgk lam cite korea tu ok what..
    saaaaaaangat comel..
    huh..pastu,nak bg pe lg???
    bnda2 yang biase didengar mcm walet,perfurme,belt,jam..??
    adoiiiiiiiii...bosanlaaaaa...
    dear lelaki.. mmg kamu sume xmo terime ke kalo pempuan bg bnda comel2 tu..
    Smiley w/Heart Pictures, Images and Photos

    jatuhkah saham kamu???
    ok..skarang masih berpikir nk bg pe..
    silelah terima seadanya yep..ngeeeee...


    Wednesday, January 12, 2011

    Final Sem yg bz....

    sayerr rindu sama mr blog ni tp sayerr sgt bz...wuuuwaaa..
    final sem suda tiba n menandakn projek2 untk syarat mndapatkn segulung ijazah kne dselesaikn...
    fuhh..xterkejar...
    projek sayerr ialah menternak cendawan...
    cendawan bukn sebarang cendawan..cndawan dtg dr tgh hutan...[nada ala2 pantun gitu...]
    cendawan ni namenye cendawan susu harimau..
    AAAAUUUMMMMmmm...

    Tiger Pictures, Images and Photos

    eh2..yg tu gmba harimau..bukn cndawan..ngeeee...
    ni kat bawah ni ha gambo cendawan susu harimau tu..


    ni plak yang sayerr ternak dalam makmal..kalo tanam br jdk cendawan..
    ni ala2 benih die la senang nk bg paham..ehe..



    benda ni la yg sayerr duk sibuk wat kat lab tu..
    BAAAANYAKKKK lagi sayerr kne wat...huuu..
    mintak2 mase yang ade ni sempat laa..
    semoga sayerr kuat untuk menghadapi hari2 esokk..
    oh..sebot sal esok,pagi2 lagi sayerr kne pegi lab..
    uwaaaaaaaaa... Crying Pictures, Images and Photos

    so masenye da tiba untuk sayerr tido..
    pagi sok 7.3o da kne gerak..
    slamat malam.....
    Slapende smiley Pictures, Images and Photos