Saturday, January 22, 2011

APabILa sAHAbat mEnjADi CinTA~

Sweet Couple Pictures, Images and Photos
ok..perkara ni da biasa kita denga..btol x?? btol kn..ehe.even dikalangan kawan2 aku, ade jugak beberapa org yang akhirnya bercinta dengan sahabat sendiri..macammana dikatakan bercinta ngan sahabat tu?? xke b4 bercinta,mestila bersahabat..kn2..haaa..,kat sini maksudnya,apabila kita jatuh cinta ngan kawan baik kita sendiri,kawan yang da lama knal,sentiasa disisi kita tp xpnah terpk untuk satu hari menjadi pasangan kekasih..boleh ke sahabat menjadi cinta?? ok,banyak sebab kenapa persahabatan itu akhirnya boleh menjadi cinta..antaranya:

    • kerana kita da rasa selesa bersamanya sebagai sahabat..da kenal untuk jangka masa yang lama,xde rasa takut, was was, sbb xmungkin sahabat suka2 hati nak permainkan perasaan kita kn... blushing Pictures, Images and Photos
    • kerana kita rasa dia dah kenal kita dan memahami kita, xpayah kita nak hipokrit tentang sikap kita n xpayah nk cover2..die menerima kita atas siapa diri kita sebenarnya..
    • kerana dia selalu ada bersama kita berkongsi cerita, suka dan duka..melayan kita time kita bosan... kissing emoticon Pictures, Images and Photos
    • dan lain2..haha
    im in love with my bestfriend Pictures, Images and Photos
    jatuh cinta dengan sahabat baik memang kadang2 berisiko..bilekah time yg berisiko tu?? ok,macam ni..
    ble kte jatuh cinta ngan sahabat baik kita,sgt3 susah untuk kte bagitau kat die kn..kte risau,ape lak ckp die nt..cute eyes emoticon Pictures, Images and Photos kalo die berbesar hati terima kita mmg xde masalah tp bile die xde ati ngan kte n menolak cinta kita,tu yg jd masalah...kita mesti rase malu n die mesti rase serba salah then perhubungan sahabat tu mula jd kekok n xsebaik dulu...tp bg yg wat xpeduli je,n leh berkawan cam biase mmg Alhamdulillah la..

    ok,tu cte bru mula2 nk ckp sume..bile da bersama sebagai kekasih,sepatutnya dorg akan lbh bahagia n selesa la kn..cam sbb2 yg aku ckp kat atas tu...tp, kadang2 ad org yg xleh terima kejutan budaya cmni..haa..die rase len plak ble da jd kekasih tu..lame2 gaduh n putus...bile putus yg xbest tu..dahla die kwn baik kite then bile ptus da brmasam muka...kalo xbermasam muka pn,hubungan sahabat yg baik cam dulu tu da xde lagi da...tros jd cam org asing,kalo still boleh brkawan pn mesti da jrg2 nk brsembang cam dulu2 kala..rase kekok tu still ade...curious bunny Pictures, Images and Photos

    so, bagi yang bercinta dengan sahabat baik sendiri..harap2 hubungan anda sume berkekalan smpai bile2 taw..ehe..bg aku,org yg bercinta ngan kawan baik sndiri ni sgt sweet...Huhu Pictures, Images and Photos cam dlm muvie2 cinta tu..hehe..bagi yg memendam rasa cinta kat sahabat baik sendiri,jgn takut untuk meluahkan..kalo diterima kn sgt3 seronok...tp kalo ditolak,jgn sedih2...ingat,kte still ad die sebagai kawan terbaik kita..jgn sesekali tgglkn hubungan persahabatan yg baik tu...okey..=)
    lesbians Pictures, Images and Photos

    2 comments:

    1. ehemmmmmm~~peeewiittt gitu..
      intan wat n3 jiwangzz..haha..:D

      ReplyDelete