Friday, January 21, 2011

FILEM KARAK!! Takut lalu jalan KARAK malam2....wuuuuuu~~


ok..filem ni bertajuk KARAK-Laluan Puaka yang diarahkan oleh Yusry KRU.. Tapi xsure la tarikh sebenar filem ni akan ditayangkan. Rasenye lambat lagi sebab trlmpau bnyak muvie yg beratur menanti waktu tayangan.. tapi yg pntg still lam tahun 2011 la..Filem KARAK ni adalah bergenre seram.. dari yang aku nmpak melalui trailer,cite ni mmg seramla..dengan hantu nyanyi lagu "hujan ooo hujan... ", n volkswagen kuning yg femes d amos tu.., hantu penanggal (antu yg ade kepala je tu..).. Mrs Flamehead smiley Pictures, Images and Photos aku sebagai peminat filem2 seram haruslah dengan xsabarnya menanti tayangan filem ni.. aku harap filem ni mmg bestla sbb aku ad mind setting yg menyatakan asal KRU wat je,mesti kreatif..aha.. macam Filem MERONG MAHAWANGSA..Fuhhh..tu pon aku xsabar nk tengok...ala2 cite cina perang2 tu..trailer die sgt mantap..disebabkan aku dok kuantan, n aku blaja d bangi...so aku mmg lalu lah highway karak tuuu..hmmmm..seraaammmmmm...tp salah sorg pelakon adalah shahir af8!!! boleh ke die berlakon...?? tgk jela ye..ehe
cite ni mengisahkan tntang 4 org sahabat nak blk kuantan after jln2 d KL..biase la jln tu kdg2 jam..so dorg amik keputusan kua dr highway n ikot jalan lama pekan karak..then......brmula la segala kisah2 yg xmenyenangkan anda untuk duduk..haha.. bwh ni sikit info sal cite ni..n ak msukkan skali trailer untuk filem ni...enjoy!!! ehe..

pengarah: Yusry KRU
Penulis (cerita asal) : Norman KRU

Sinopsis:
Based on urban legends and other chilling sightings along the Karak highway, ‘KARAK’ is KRU Studios’ maiden foray into the realm of horror films and is helmed by acclaimed director, Yusry Abdul Halim.

Four college students are heading back to Kuantan after a night out in KL, when they are caught-up in a massive jam along the Karak Highway.

So as to make it back for their classes the next morning, they decide to exit the highway and continue their journey along the old trunk-road…. not knowing that this decision will change their lives forever.


video

3 comments:

  1. yeyyy!! mesti tengok!
    kalau nak g tgk nnt roger2 la yea~ :D

    ReplyDelete
  2. haha..bereh!!
    tp kn..ntah2 t kte da abes br die nk kua..hahahaha
    ngan sape la plak aku nk tgk kt kuantan tu..heee

    ReplyDelete
  3. ehh nak tgk r ! :DD g pun sy xkan ikut jalan tohh
    hahhaa so xya takut ;pp

    ReplyDelete